Studenttävling – Stadsbyggnad genom samarbete

Publicerad: 2024-08-29

Sveriges Arkitekter Studenterna och Arwidsson Stiftelsen bjuder in alla arkitektur och stadsbyggnadsintresserade universitets- och högskolestudenter att delta i vår idétävling.

Håll utkik! Den 7 oktober publicerar vi uppgiften här på arkitekt.se. Det vi söker är idéer för utvecklingen av stadsdelen Tensta.

Lanseringsevenemang

Helgen 4–6 oktober bjuder vi in alla universitets- och högskolestudenter att delta på lanseringen av tävlingen på KTH. Huvudevenemanget sker 5 oktober och utgörs av en heldag med panelsamtal och föreläsningar med några av Sveriges tyngsta samhällsbyggnadsaktörer.

Det är inte ett krav att vara tävlingsdeltagande för att delta på lanseringen. Anmälan pågår löpande, men sista anmälningsdag är 27 september.

Relaterade artiklar

Visa alla nyheter
Ny tävling om Rosendals torg i Uppsala
Tävlingar

Ny tävling om Rosendals torg i Uppsala

Uppsala kommun anordnar en inbjuden projekttävling med föregående prekvalificering för max fyra tävlande team om gestaltning av Rosendals torg i Uppsala.
Publicerad:
Studenttävling är avgjord
Tävlingar

Studenttävling är avgjord

Studenttävlingen NEB Design Challenge är en designutmaning för arkitektstudenter att skapa nya idéer utifrån New European Bauhaus värden – hållbart, vackert och inkluderande. Tävlingen är avslutad och vinnare utsedd.
Publicerad: